آینده توسعه صنعتی سرزمین و دنیا در گرو صنایع پیشرفته

[ad_1]

مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع پیشرفته عنوان کرد: آینده توسعه صنعتی سرزمین و دنیا در حوزه صنایع پیشرفته بوده است.
به شرح صفحه اقتصاد، “نادری‌منش”  در نشست هم‌اندیشی نمایندگان استانی این صندوق، اظهار داشت: تولید، پیشران اقتصاد جهانی‌ است و اقتصادها در کشورهای مختلف به‌دنبال تولید هستند.
وی یادآور شد: در یک دوره زمانی برخی کشورهای صنعتی چون معتقد بودند که تولید ارزش اضافه کمتری نسبت به برندینگ، طراحی و توزیع دارد، اون را از چرخه اقتصاد خود خارج کردند.
نادری‌منش خاطرنشان کرد: طی دهه قبل همه کشورها به سو سیاست‌های تولید بازگشته‌اند و حتی دموکرات‌های آمریکا در اسناد صنعتی خود بر سیاست‌های تولیدمحور تاکید می‌کنند و کشورها نه تنها در سطح مردمی بلکه در سطح منطقه‌ای هم به دنبال تولید هستند.
وی به مقاومت نیروی کار و اقتصاد و ساختن توازن در کشورها به نام مزایای بسط تولید در مناطق مختلف سرزمین نشانه و تصریح کرد: یکی از گفت و گو‌های جدی در این صندوق علاوه بر تولید صنایع پیشرفته، تولید همه‌جانبه و متوازن در مناطق مختلف سرزمین است تا بتوانیم براساس توانمندی‌ها و ظرفیت‌ها تولید را رواج ببخشیم.
وی تاکید کرد: بهترین راه استفاده از مزیت‌های منطقه ای، استفاده‌گیری از متخصصان همان منطقه است، زیرا ساختار، ظرفیت‌ها و  نیروی انسانی منطقه را می‌شناسند.
نادری‌منش با بیان اینکه صحا بازوی تامین مالی و سیاستگذاری با رویکرد تامین مالی صنایع پیشرفته است، گفت: تامین مالی فقط اعطای اندوخته و تسهیلات نیست، بلکه با هدایت اعتباری، هدایت سیاستی نیز شکل می‌پذیرد.
مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع پیشرفته با نشانه به مزایای تامین مالی، خاطرنشان کرد: یکی از ابزارهای مورد استفاده در دنیا، تامین مالی است و با این ابزار می‌توان ضمن سیاستگذاری صنعتی، گفت و گو جدی کمبود و مهاجرت نیروهای متخصص را از راه آموزش و برگزاری سمینارها و اعطای گرنت‌های ویژه به شرکت‌ها در ازای محافظت نیروها رفع کرد.

وی با بیان اینکه نمایندگان صحا بهترین نیروهای تخصصی سازمان‌های صمت استانی هستند و این می‌تواند به حوزه صنایع پیشرفته کمک کند، بیان داشت: این حوزه آینده توسعه صنعتی سرزمین و دنیا هست و نقش اون در انقلاب چهارم صنعتی جدی است و صنایعی چون پتروشیمی، سرامیک، نساجی‌ها، فلزات و… همگی از راه رسوخ علمی‌های پیشرفته می‌توانند به تولید ادامه دهند و رقابت‌پذیر باشند.
مدیرعامل صحا تاکید کرد: نمونه‌هایی از شرکت‌های مورد حمایت صندوق داشته‌ایم که با وام‌های چند میلیونی، ۲۰ سال نزد کار خود را با صحا شروع کرده‌اند و حالا شرکت‌های بزرگی هستند که زمانی روسای جمهور و وزرا به کشورهای دیگر می‌روند، با این شرکت‌ها برای صادرات قرارداد منعقد می‌شود و در استان‌ها هم چنین شرکت‌هایی داریم که می‌توانند اساس شروع شبکه‌سازی‌ها و خوشه‌های صنعتی باشند.

منبع: ایرنا

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!

[کل: 0 میانگین: 0]

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *