طرز تهیه کوفته برنجی ساده بدون گوشت (کوفته برنجی ترکی) • پونل


کوفته برنجی یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه است که از گذشته الایام در ایران و سایر کشورها طبخ می شده. در این مطلب طرز تهیه کوفته برنجی ترکیه ای را خواهید دید که غذایی بدون گوشت است.

کوفته برنج ترکیه ای

مواد واجب برای تهیه کوفته برنجی ترکیه ای 

برنج پخته شده۲ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
پیازیک عدد
پنیر پیتزا زنده شدهیک لیوان
آرد سوخاری۳ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه درشت
جعفری۷ یا ۸ ساقه
فلفل قرمز پرک شده (نوعی فلفل ترکیه با اسم pulbiber)۱ قاشق مربا خوری
روغن مایعبه میزان واجب
نمکبه میزان دلخواه
فلفل سیاهبه میزان دلخواه
زیرهیک قاشق چایخوری
مهیا سازی:
تاریخ پخت:
مجموع تاریخ پخت:

طرز تهیه کوفته برنجی ساده ترکیه ای 

پیاز را رنده کنید و آب پیاز را بگیرید. سپس پیاز ، سیر رنده شده ، آرد سوخاری ، پنیر پیتزا ،تخم مرغ ، نمک ، ادویه ها و جعفری را به برنج اضافه کنید و ورز بدید. از مواد برداشته شکل بدید و درون روغن داغ با شعله کمی متوسط قرمز کنید.(ممکن است برنج ها بترکد مواظب باشید)

کوفته برنج ترکیه ای

دستور تهیه کوفته برنجی به روش دیگر

مواد واجب

  • برنج پخته شده یک کاسه
  • نعنا و جعفری عقل شده کمی
  • تخم مرغ یک عدد
  • پیازچه عقل شده ۴ عدد
  • فلفل سیاه  ۱ قاشق چای خوری
  • آرد ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز پرک شده  ۱ قاشق چای خوری
  • جوش شیرین نصف قاشق چای خوری

کوفته برنجی

دستور پخت 

همه مواد را در طرفی به خوبی با هم قاتی کنید.

سپس از مواد به اندازه گردو برداشته و کف دست شکل دهید.

در روغن با شعله متوسط قرمز کرده و نوش جان کنید.

نکات

سبزیجات ، گوجه و خیار تزیین شده، خیارشور ، انواع ترشی و سبزیجات پخته شده برای دورچین این غذا مناسب هستند.

این کوفته های خوشمزه را می توانید با ماست و موسیر، سس مایونز، سس کچاپ و یا ماست سیر دار میل نمایید.

در شکل تمایل می توانید کوفته برنجی با گوشت چرخ کرده و یا زرشک هم به کوفته اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *