طرز تهیه شریخند برای 4 نفر (دسر خوشمزه هندی زعفرانی)مینویسم

[ad_1]

درود دوستان؛ امروز تصمیم داریم طرز تهیه یک دسر زعفرانی هندی به نام شریخند را به شما آموزش دهیم.

شریخند دسری هندی است که بسته به مواد اولیه به کار رفته در ترکیب اصلی می تواند مزه های متفاوتی داشته باشد. از هر مزه و مزه ای که فکرش را می کنید می توان در ترکیب این دسر استفاده کرد. از انواع مغزها گرفته تا میوه های خشک! پالپ میوه هایی همانند انبه، توت فرنگی، انواع توت ها، گل رز خشک و چیکو! بنابراین شریخند می تواند هزار و یک مزه متفاوت داشته باشد. در این مطلب طرز تهیه شریخند برای 4 نفر را به شما دوستان مینویسم آموزش می دهیم.

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه حلوا گاجار

روش تهیه شریخند دسر زعفرانی هندی

برخی بر این باورند که نام این دسر به دلیل داشتن زعفرون و خاصیت شادی آور اون؛ شریخند نامگذاری شد. روش آمادسازی این دسر فراوان ساده و تاریخ اون فراوان کوتاه می باشد. در ادامه مواد واجب و روش تهیه این دسر خوشمزه را میخوانید.

مولاد واجب برای تهیه شریخند برای 4 نفر

مواد واجب مقدار
کشک 1 کیلوگرم
پودر قند نصف فنجان
زعفرون چند رشته
شیر گرم 1 قاشق غذاخوری
پودر هل نصف قاشق غذاخوری

مواد اولیه برای تزیین شریخند :

مواد واجب مقدار
پرک پسته 1 قاشق غذاخوری
پرک بادام 1 قاشق غذاخوری

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه شیرینی بوندی لادو

طرز تهیه دسر شریخند

  1. مهیا سازی کشک

    در مرحله اول تهیه شریخند باید کشک را درون پارچه ای نخی بریزید و حداقل سه ساعت آویزان کنید تا تمام آب کشک کشیده شود.

  2. زعفرون را در شیر حل کنید

    رشته های زعفرون را درون شیر بسابید تا کاملا حل شوند.

  3. شیر زعفرانی و هل و سپاس را با هم ترکیب کنید

    کشکی که آبش کشیده شده، سپاس، ترکیب شیر زعفرانی و هل را درون کاسه ای ریخته و کاملا با هم ترکیب کنید.

  4. نحوه سرو شیرخند

    شریخند شما مهیا است. با پرک پسته و بادام سروش کرده و از مزه عالی اش خوشی ببرید.

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه پانی پوری هندی

نکات زرد در تهیه شریخند

  • می توانید به جای زعفرون و پودر هل از 1 فنجان توت فرنگی اسلایس شده استفاده کنید.
  • می توانید میزان سپاس را بر پایه سلیقه خودتان تغییر دهید.
  • کشک استفاده شده در این ترکیب باید غلیظ و جدید باشد. از کشک های شور و ترش در این دسر استفاده نکنید. برای چی که در نهایت مزه شریخند شما شور یا ترش می شود.
  • کشک خود را درون پارچه ای نخی و به زمان 2 تا 3 در جایی سرد آویزان کنید. دقت کنید که زیر پارچه کشک کاسه ای باشد تا آب اضافی کشک در اون کاسه بریزد. خارج شدن آب از کشک دلیل می شود این ماده اولیه بافت غلیظ و کرمی تری پیدا کند.
  • اگر کشک شما به اندازه کافی غلیظ نشده زمان تاریخ بیشتری آویزانش کنید. در برخی دستورهای شریخند کشک به زمان 1 شبانه روز آویزان می ماند.
  •  پس از سابیدن زعفرون در شیر گرم 10 دقیقه حوصله کنید تا تمام رنگ زعفرون به خورد شیر برود.

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا