[ad_1]
در سری آموزش های آشپزی و طرز تهیه انواع سس خانگی با طرز تهیه سس بشامل (Béchamel sauce) در خدمت شما خوشی جویان گرامی پونل هستیم. بشامل روی لازنیا مزه عالی داره. برخی ها این سس رو با خامه هم صحیح می کنند.
شیرسرد | ۲.۵ پیمانه |
پیازرنده شده | ۵۰ گرم |
قارچ عقل شده | ۵۰ گرم |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
نمک و فلفل سفید | به میزان واجب |
مهیا سازی: | |
تاریخ پخت: | |
مجموع تاریخ پخت: |
طرز تهیه سس بشامل ساده برای لازانیا
ابتدا کره را روی حرارت مناسب ذوب کنید.
مواظب باشید رنگ اون تغییر نکند.
آرد الک شده را به کره اضافه کرده و کمی در اون تفت دهید تا بوی خامی آرد برود.
وقت تفت دادن دائم هم بزنید تا حبابهای ریز پدیدار شود.
نکته : مواظب باشید نسوزند که رنگ اون تاریک شود.
زمانی مواد حالت خمیر یک دست پیدا کرد، شیر را به اون اضافه کنید.
خوب هم بزنید تا گلوله های آرد ازبین برود و یک دست شود.
سپس قارچ ریز عقل شده، نمک و فلفل را اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا به غلظت مناسب برسد.
سس بشامل سپس از سرد شدن، غلیظ تر می شود، پس روی حرارت اون را فراوان غلیظ نکنید.
فیلم طرز تهیه سس بشامل
نکات
در شکل تمایل می توانید به ازای هر لیوان شیر یک قاشق خامه اضافه کنید تا سس مزه بهتری بگیرد.
خوب تر است میزان کره و آرد یکسان باشد.
در شکل تمایل می توانید کمی جعفری ریز عقل شده به سس اضافه کنید.
ادویه هایی همانند آویشن و ریشه گردو هندی هم در تهیه سس بشامل استفاده می شود.
اگر گلوله های آرد در شیر از بین نرفت می توانید مواد را از صافی رد کنید یا در قاتی کن بریزید.
با شیر پر چرب سس غلیظ تر می شود.
ادویه و نمک و فلفل را در جوش های پایانی اضافه کنید.
اضافه کردن کمی پنیر پارمیزان مزه بهتری به لازانیا می دهد.
سس بشامل را می توانید با گراتن سیب زمینی، ماکارونی، لازانیا، پیتزا، استیک و … میل نمایید.
[ad_2]